RECTA FINAL PER INSCRIURE’S AL FÒRUM D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS
RECTA FINAL PER INSCRIURE’S AL FÒRUM D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS Hi ha temps fins al 14 de maig



El proper diumenge 14 de maig finalitza el termini per poder-se inscriure al Fòrum d’Oportunitats Empresarials que organitza l’Àrea d’Empresa de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de La Garrotxa – DinàmiG – amb el suport de la Diputació de Girona i dels Joves Empresaris de la Garrotxa.

 

El Fòrum d’Oportunitats es dirigeix a les persones que tenen alguna cosa o servei per oferir; als emprenedors que necessiten alguna cosa per poder tirar endavant el seu projecte empresarial i també a aquells que estan disposats a escoltar els projectes per implicar-s’hi activament en cas de que els interessi algun d’ells. El seu objectiu és  crear un entorn d’oportunitats empresarials que faciliti tirar endavant un projecte, ja sigui compartint, intercanviant o col·laborant.

 

Enguany el Fòrum constarà de dues sessions; una primera el 24 de maig, en què les persones inscrites exposaran en públic el seu projecte de negoci; i una segona sessió prevista per al 29 de juny dedicada al finançament alternatiu per complementar els projectes que necessitin capital (la voluntat d’aquesta segona jornada és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional).

 

En les edicions anteriors, el Fòrum ha tingut una participació de 150 persones i s’hi han presentat 65 projectes.  Els participants d’edicions anteriors destaquen com a punt fort del Fòrum, la possibilitat de fer contactes i establir xarxes entre tots els assistents.

 

Les persones interessades en participar al Fòrum d’Oportunitats Empresarials poden ampliar informació i fer la seva inscripció a la pàgina web http://empresaaldia.olot.cat,  al telèfon 972 260152 (extensió 1), mitjançant el mail forumoportunitats@dinamig.cat, o be dirigint-se a la seu de DinàmiG, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d’Olot.



imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat