AQUEST DISSABTE, CARNESTOLTES INFANTIL
AQUEST DISSABTE, CARNESTOLTES INFANTIL L'organitzen Esplais de la Garrotxa, Rialles Olot i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. El cartell és d’Arnau Fernández, alumne de l'EMEEl Carnestoltes infantil d’Olot arriba aquest any a la 51a edició. Tindrà lloc aquest dissabte 2 de març i, com ja és tradició, el cartell és obra d’un alumne de l’Escola Municipal d’Expressió. En aquesta ocasió, ha anat a càrrec de l’Arnau Fernàndez Generó, que aquest dilluns a la tarda l’ha presentat a la roda de premsa que ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot. La Rosa Maria Sellabona i en Lluc Tresserras han donat a conèixer els actes que tindran lloc el proper dissabte de març.

 

La regidora de Joventut, Mar Roca, ha destacat que l’’organització del Carnestoltes es caracteritza pel treball en xarxa de diferents entitats de la ciutat: Esplais de la Garrotxa, Rialles Olot i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. També compten amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot amb el disseny del cartell i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot amb la decoració de la Plaça Major. Durant la rua hi ha la col·laboració dels grups de percussió Tam i Timbus.

 

El programa previst pel dissabte dia 2 de març és el següent:

-       A les 12 h, visita del rei i la reina Carnestoltes al supermercat Bonpreu.

-       A les 16 h, concentració a la plaça Clarà i inici de la rua, fins a la plaça Major, amb el rei i la reina Carnestoltes i els grups de percussió Tam i Timbus.

-       A la plaça Major, pregó del rei i la reina Carnestoltes i ball amb en Jordi Tonietti and The Bus Band.

-       Tot seguit, berenar per als disfressats.

 

(En cas de pluja se suspendria la rua i el ball i el berenar es farien al pavelló firal).

Aquest any la reina Carnestoltes serà la Marina Callís i el rei en Marçal Bancells.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat