NOVA EDICIÓ DEL +60
NOVA EDICIÓ DEL +60 Destinat a persones a partir de 60 anys amb dificultats a l'hora de jubilar-seAquest 2019, l’Ajuntament d’Olot engega una nova edició del projecte +60, una  iniciativa que es va iniciar l’any 2016 amb l’objectiu d’assessorar a les persones de 60 anys o més i que es troben amb dificultats a l’hora de poder-se jubilar. El projecte +60 s’adreça als majors de 60 anys, empadronats a Olot, que es troben en situació d’atur, i que, tot i que han treballat durant molts anys, no disposen de la cotització suficient per poder accedir a la jubilació.

 

Les persones interessades s’han d’inscriure a DinàmiG (carrer Tomàs de Lorenzana 15 d’Olot) i junt amb la sol·licitud han d’aportar la documentació següent: fotocòpia del DNI/NIE, vida laboral actualitzada, full d’inscripció a l’Oficina de Treball de la Garrotxa com a demandant d’ocupació i certificat d’empadronament a Olot.

 

Des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG es realitzarà un estudi personalitzat de cada cas que consistirà en un informe de la situació actual de la persona i les possibilitats de poder accedir a la jubilació. En cas que es trobi amb carències de cotització, es quantificaran per tal que la persona conegui les opcions que té i pugui resoldre la seva situació de la millor manera possible.

 

Fins a dia d’avui, 46 persones han pogut fer ús del servei. Actualment a Olot hi ha 227 persones de 60 a 64 anys que es troben en situació d’atur i molts d’aquests, desconeixen les possibilitats reals que tenen d’accedir a la jubilació i/o quina pot ser la millor manera d’accedir-hi, és per això, que des de l’Ajuntament d’Olot s’ha apostat per aquest servei i s’ha cregut convenient donar-li continuïtat.

 

Per més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG- Mas les Mates al telèfon 972267812 o bé consultar el web http://ocupacio.dinamig.cat

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat