PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL La modificació del reglament del mercat dels dilluns és un dels temes aprovats en el ple, en el que ha pres possessió com a regidor Lluís RieraLluís Riera ha pres possessió en el ple d’aquest dijous com a regidor de la CUP a Olot. Ha estat el primer dels punts de la convocatòria que, seguint amb el nou horari estrenat el mes de juny, ha començat a les 4h de la tarda.

El plenari ha aprovat per unanimitat la modificació del reglament del mercat municipal dels dilluns. Aprofitant el retorn de les parades d’alimentació i planter al Firal, s’ha aprofitat per introduir una sèrie de mesures per millorar-ne l’organització i el funcionament. Les parades seguiran totes una mateixa estructura, disposaran d’un sistema de reciclatge personalitzat i no hi haurà camions al nou passeig. També s’ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb la Generalitat per al projecte de construcció de la via verda entre Olot i Santa Pau. El ple ha donat llum verda a altres mesures com l’increment de retribucions del personal municipal de l’Ajuntament i dels organismes autònoms. 

La moció per a la creació d’un viver municipal de cooperatives i economia social i solidària també s’ha aprovat amb la unanimitat dels grups i s’ha aprovat amb l’abstenció de l’equip de govern i el vot afirmatiu de la resta de formacions la moció sobre la regulació dels pisos d’ús turístic proposat, textos presentats en tots dos casos per la CUP. En canvi, no ha prosperat la moció d’OEC per modificar l’ordenança de convivència i via pública per ampliar els supòsits de substitució de les sancions econòmiques pe treballs comunitaris.

Recupereu tota la sessió aquí.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat