+ACTIUS CADA DIA
+ACTIUS CADA DIA Olot celebra diumenge el Dia Mundial de l'Activitat FísicaPer segon any consecutiu, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot s’adhereix  a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física que cada mes d’abril vol promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar. Les activitats tindran lloc aquest diumenge 8 d’abril i consistiran amb una matinal que començarà a ¼ d’11 del matí de la Plaça Major d’Olot. Es tracta d’una sortida per practicar la marxa nòrdica per alguns dels itineraris saludables del “Belluga’t a Olot” (qui no vulgui practicar la marxa nòrdica podrà participar-hi caminant). Una vegada acabada la ruta s’oferirà un refrigeri saludable a tots els participants que, a partir de les 12h, podran segui la següent activitat: una sessió de zumba que clausurarà la festa. Es lliurarà un obsequi a tots els participants.

Per qualsevol dubte consultar esportsilleure.olot.cat, el Facebook Esports i Lleure Olot, o el Twitter Ajuntament d’Olot. En cas de pluja les activitats es duran a terme al Pavelló d'Esports.

“+ actius cada dia” és el lema del Dia Mundial de l’Activitat Física d’enguany que promou l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Per a una vida saludable, la OMS recomana:
- Acumular 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran
- Acumular 60 minuts d’activitat física cada dia en infants i adolescents

Per aquest motiu, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot treballa dia a dia per poder donar resposta a tota la població i oferir a tots els grups d’edat opcions perquè puguin realitzar activitat física al llarg de tot el curs.

Per a la teva salut, vine i belluga’t a Olot!


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat