ACOLOR, LA CAMPANYA DEL COMERÇ OLOT
ACOLOR, LA CAMPANYA DEL COMERÇ OLOT Comença aquest dijous 2 de novembre per donar a conèixer el teixit comercial de la ciutatAcolor és la campanya que aquest mes de novembre organitza l’Associació de Comerciants d’Olot. S’obre aquest dijous 2 de novembre i s’adreça als ciutadans d’Olot i també a les persones que al llarg de l’any visiten la ciutat. El seu objectiu és donar a conèixer l’àmplia oferta comercial de la ciutat per fer-la més coneguda i atractiva a tothom.

 

Per aconseguir aquest objectiu, l’ACO ha dividit els comerços associats en 8 categories, cadascuna amb color diferent. Les persones que vagin a comprar a un dels  establiments associats rebran una butlleta de color aleatori (diferent del color corresponent a la seva categoria) que els permetrà obtenir descomptes i regals. D’aquesta manera s’evita que s’entreguin butlletes d’un mateix sector. Per exemple: si les joieries tenen el color vermell, podran entregar els set colors restants, excepte el vermell.

 

Un cop el client tingui la butlleta amb el color corresponent, podrà intercanviar-la per vals de descompte o bé regals. Haurà de fer-ne entrega els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de novembre a la Plaça Rector Ferrer (davant l’església de Sant Esteve), de 10,30h a 13,30h i de 17,30 h a 20,30h. Hi haurà 8 urnes corresponents a cada color, on podran triar a l’atzar el val corresponent (descomptes/regals que fa cada establiment).

 

La campanya començarà el 2 de novembre fins al 25 de novembre. El val serà bescanviable al comerç corresponent des del moment que s’obtingui fins al 15 de desembre.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat