NOVA EDICIÓ DELS CURSOS I SEMINARIS EMPRESARIALS 2017
NOVA EDICIÓ DELS CURSOS I SEMINARIS EMPRESARIALS 2017 La FES ha programat 15 cursos repartits al llarg de l’anyTornen els cursos i seminaris empresarials que organitza la Fundació d’Estudis Superiors. Aquesta nova edició  plena d'activitats formatives adreçades a directius, petites i mitjanes empreses, autònoms, emprenedors i tothom que vulgui formar-se en diferents temes d'interès pel sector empresarial.

El programa del 2017 inclou temes variats que van des del comerç internacional, la comunicació persuasiva, el sistema Global Lean, la fotografia i vídeo blogging per a PIMES, màrqueting mobile, atenció telefònica professional, Wordpress, lideratge, compatibilitat bàsica o sobre les vies per accedir al mercat francès, entre d'altres. Els cursos i seminaris empresarials tindran lloc de gener a desembre.
En l’edició del 2016, 167 persones van participar en aquest programa que representa un número molt similar al del any 2015. Les empreses participants en la darrera edició han estat principalment de la Garrotxa i d'altres punts de les comarques gironines, però també hi han participat empreses d’Osona i del Ripollès.

Els imports de les matrícules dels cursos i seminaris són bonificables mitjançant la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”, depenent del crèdit de l'empresa. La FES pot tramitar de manera gratuïta aquesta bonificació a les empreses que ho demanin. Les sessions es realitzen a Can Monsà, on la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot té la seva seu.

El tret inaugural el donarà una conferència de Javier Bultó, expert en processos de creixement i renovació empresarial i director de Finaktor, que donarà a conèixer les claus del creixement i de la renovació de l'empresa. La conferència, que és gratuïta però a la que cal inscriure’s, tindrà lloc a Can Monsà el dijous 19 a 19 h.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat