A PUNT LA PROGRAMACIÓ DE LA CUA DEL DRAC
A PUNT LA PROGRAMACIÓ DE LA CUA DEL DRAC 156 activitats formen la programació d’estiu d’Olot que, combina propostes culturals, comercials i de descoberta de l’entornL’Ajuntament d’Olot presenta la programació de la Cua del Drac que consta de més de 150 activitats organitzades per l’Institut Municipal de Promoció i l’Institut de Cultura d’Olot, però també per set empreses i nou entitats de la ciutat. Un extens programa amb propostes per a tots els públics i de tipologies ben diverses. “Les activitats estan pensades per a la gent de la ciutat i la comarca, especialment al públic familiar, però també estan pensades per a oferir activitats turístiques als visitants que tenim aquests mesos” ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

 

La majoria de les activitats de la Cua del Drac es fan a l’aire lliure aprofitant el bon temps i aquells escenaris dels quals només en podem gaudir en l’època estival. Una de les novetats d’aquest any és el cicle de màgia a les places. “Després de la bona acollida del circ a les places que aquest any tornarà a fer-se a la plaça de braus, ara posem en marxa un cicle de màgia a diferents places de la ciutat cada dimarts al vespre” ha anunciat el regidor de Cultura, Josep Berga. “Per als joves” ha afegit Berga “hem programat una activitat nova de música electrònica a la Plaça de Can Joanetes” anomenada Chill and Sunset i promoguda pel col·lectiu de joves Electrocircle).

 

La resta de novetats són la Ruta nocturna en bicicleta per la Via Verda i sopar de productes locals (una excursió de nit d’Olot a Les Planes d’Hostoles, amb parada a mig camí per sopar organitzada per bicicarril.com i enjoypirineus.com), i tres activitats més promoguda per l’Associació Culturals d’Amics de Sant Esteve i del santuari del Tura en relació amb l’església de Sant Esteve (visites fotogràfiques, visita teatralitzada i joc de rol i un joc per descobrir el temple en família).

 

Formen part de la programació activitats consolidades com Música al Parc, que s’organitza des de fa molts anys, o Circ a Olot, la qual arran de l’èxit que tenia es va traslladar de les places del centre a la plaça de braus per poder acollir el nombrós públic que hi assisteix. Altres propostes clàssiques són l’Aplec de la sardana (que enguany arriba a la seva 54a edició) o l’Olot Fotografia (12a edició).

 

Es pot consultar la programació completa de la Cua del Drac als webs municipals (olot.cat; agendaolot.cat; turismeolot.cat i olotcultura.cat) així com en els fullets informatius que recullen tota la programació.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat