OLOT RENOVA LES 4 FLORS D’HONOR
OLOT RENOVA LES 4 FLORS D’HONOR La ciutat acull l’entrega de reconeixements de Viles Florides que també premia la Fundació de l’Antic Hospital Sant JaumeOlot encapçala el rànquing del projecte Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). La capital de la Garrotxa acaba de renovar les 4 flors d’honor, que aquest any també han obtingut els municipis de Bagergue (Val d’Aran), Figueres (Alt Empordà), Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i Vila-seca (Tarragonès). La gala Flors d’Honor 2016 ha lliurat aquest divendres a Olot els reconeixements anuals del moviment Viles Florides, en un acte presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, i que ha reunit més de 250 persones al Parc Nou.

 

L’alcalde Josep M. Corominas ha donat la benvinguda a la gala que també ha premiat la Fundació de l’Antic Hospital Sant Jaume d’Olot. La seva directora, Mar Roca, i la germana Mercè Capdevila que s’encarrega de les flors de la residència han recollit el premi al col.lectiu Florit dins de les Iniciatives Florides lliurades en el transcurs de l’acte.

 

La trobada de Viles Florides ha començat al matí amb unes jornades que han tingut lloc a la Sala Torín. Fina Puigdevall del restaurant les Cols i Joan Nogué director de l’Observatori del Paisatge, s’han fet càrrec de les conferències que han seguit una vuitantena d’assistents. Durant les jornades s'ha presentat el llibre sobre Olot Viles Florides i el vídeo que s'ha editat amb motiu d'aquest esdeveniment (mireu-lo aquí). 

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat