20 ANYS TEIXINT LLIGAMS
20 ANYS TEIXINT LLIGAMS 6 de maig, festa dels 20 anys de l’Esplai Diari GarbuixDissabte, 6 de maig, tindrà lloc la festa “20 anys teixint lligams” per commemorar els 20 anys de trajectòria de l’Esplai Diari Garbuix. La festa serà una jornada per recordar els 20 anys creient en l’educació en el lleure com eina per reduir les desigualtats i com a motor de canvi social per contribuir al desenvolupament integral de la persona amb l’educació en el lleure com a eix principal.

Durant tots aquests anys podem destacar l’increment dels participants en els nostres projectes i el lloc de referència que ha representat aquest servei per a totes les famílies i infants que hi han passat.  Actualment atenem a 190 infants i joves i desenvolupem sis projectes de manera paral·lela  amb la col·laboració de més de 20 voluntaris.

Una trajectòria que ens agradaria compartir amb tots els protagonistes que han fet possible aquest recorregut amb el lema “20 anys teixint lligams” i també amb els representants de l’Ajuntament d’Olot, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i d’Esplais de la Garrotxa que també són indispensables per realitzar aquesta tasca pedagògica.

El programa de la festa constarà dels actes següents:
-  12h, al local de Garbuix (C/Proa, 29 bis): Xerrada “20 anys teixint lligams” a càrrec de Lluïsa Vayreda i Anna Descals (exeducadores), Met El Idrissi i Alymatou Wagge (exjoves), Salimata Dembaga i Saiboh Drammeh (joves participants), Salamata Ba i Danko Dansira (mares de l’esplai) i Mahamadou Dambelleh i Hoda El Bouakili  (participants actius).
-  14h, al Parc Miquel Martí i Pol: Dinar popular. Cous-cous de pollastre o vegetarià i sobretaula.
-   Tot seguit, al Parc Miquel Martí i Pol : activitat de lleure amb tots els infants. Més de 8 jocs gegants per gaudir tota la tarda.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat