PRIMERES TROBADES A SANT ROC I BATET
PRIMERES TROBADES A SANT ROC I BATET Aquest cap de setmana han tingut lloc les primeres trobades per debatre i acordar possibles propostes als pressupostos participatiusSant Roc ha obert aquest dissabte 3 de febrer al matí les trobades dels pressupostos participatius d’Olot. A les 11h del matí al casal de Sant Roc ha tingut la trobada amb els veïns i les veïnes que van començar a treballar possibles idees de millora. La taula dels pressupostos participatius es va traslladar dissabte a la tarda a Batet on, com a Sant Roc, es va aconseguir un bona resposta i interès per part dels assistents.

 

Aquest cap de setmana que ve, les taules dels pressupostos participatius s’organitzaran a Bonavista, Les Fonts i Pequín. S’han convocat per aquest dissabte 10 de febrer a l’horari i lloc següent:  

- LES FONTS: casal de l’Associació de Veïns de 10h a 13h
- BONAVISTA: casal de l’Associació de Veïns de 10h a 13h
- PEQUIN: sala de reunions de l’Hotel La Perla de 10h a 13h

Per a les persones que no puguin participar de les taules presencials, podran fer arribar les seves propostes a través de la pàgina web participa.olot.cat. Hi ha temps fins al 20 de febrer. A partir del març es faran noves trobades perquè les veïnes i veïns puguin debatre quines actuacions d'entre les que s'han proposat troben més prioritàries, sobre com millorar-les, o fer-les més transversals per a tota la zona, perquè beneficiïn al màxim de població, o fins i tot per la ciutat. D’aquesta tercera trobada sortirà la llista de propostes que passaran a validació tècnica (on el personal de l’ajuntament avaluarà la viabilitat de les propostes i les assignarà un pressupost) i posteriorment es sotmetran a votació. La votació de les propostes tindrà lloc del 5 i el 20 de maig. Podran votar, totes les persones empadronades als barris de Batet, Bonavista, Les Fonts, Pequín i Sant Roc i siguin majors de 16 anys.

Els Pressupostos Participatius són una oportunitat perquè les veïnes i els veïns d'Olot decideixin a què s’ha de dedicar una part del pressupost de l’Ajuntament (100.000 euros cada any). Aquest 2018, i després del sorteig realitzat al ple de novembre, el procés se centra a la zona sud (que inclou els barris de Sant Roc, Pequín, Bonavista, Les Fonts i Batet). Al 2019 i 2020 es faran a la resta de zones de la ciutat a excepció del Nucli Vell i Sant Miquel, amb un procés participatiu propi.

Trobareu tota la informació de pressupostos participatius aquí

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat