L'ÚLTIMA HORA DE LES FESTES
L'ÚLTIMA HORA DE LES FESTES Consulta els canvis de programació d'aquest dissabte a causa de la plujaLa pluja que ha començat a caure aquest migdia a Olot ha obligat a modificar la programació d'aquest dissabte de Festes.

Preneu-ne nota:

 

-          El campionat de truc a quadre es farà, a partir de les 4h, al Centre Catòlic.

-          La diada castellera començarà a les 17.30 a l’Hospici. Els Xerrics organitzen la jornada que comptarà amb la participació dels Marrecs de Salt i els Sagals d’Osona com a colles convidades.

-          El Ball Pla tindrà lloc al Torín. Començarà a les 17.45h i serà la tercera edició del ball des de la seva recuperació. Després del Ball Pla hi haurà ball-concert al mateix Torín amb el grup Safolk.  Organitza: Ofolk i Esbart Olot.

-          La cursa d’orientació Orientura XI, tot i que s’havia anul·lat, al final l’organització ha decidit que sortís amb les persones que s’han apropat a les fonts de Sant Roc.

-          També canvia de lloc el concert “Mariachi” amb el grup Tequila. Començarà a les 22.30h però no als Claustres del Carme si no a l’Hospici.

 

-          En canvi, la Batalla de les Flors s’ha suspès per la pluja. Es buscarà un nou dia per al concurs de carrosses que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot.

-          També s’ha suspès l’espectacle del Pim Pam Puc Foc de la plaça de braus. Pel que fa al recorregut del correfoc a les 22h es decidirà si surt o no.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat