A PUNT LA PROGRAMACIÓ DE LA CUA DEL DRAC
A PUNT LA PROGRAMACIÓ DE LA CUA DEL DRAC 263 activitats formen la programació d’estiu d’OlotL’Ajuntament d’Olot ha presentat aquest dijous 8 de juny la programació de la Cua del Drac, en la qual es recullen les activitats que es realitzaran a Olot durant l’estiu organitzades per l’Ajuntament i per empreses i entitats  de la ciutat.

Un extens programa que any rere any va creixent en nombre d’activitats amb propostes per a tots els públics i de tipologies ben diverses. Les activitats estan pensades per a la gent de la ciutat i la comarca, posant un èmfasi important al públic familiar, i també s’hi ofereixen activitats turístiques per als que durant els mesos d’estiu visiten la ciutat d’Olot.

La majoria de les activitats de la Cua del Drac es fan a l’aire lliure aprofitant el bon temps i aquells escenaris dels quals només en podem gaudir en l’època estival.

TITELLES A LES PLACES, UNA DE LES NOVETATS DE LA CUA DEL DRAC 2017

Una de les novetats d’aquest any és el cicle Titelles a les places, que es farà durant quatre dijous al juliol i l’agost. S’hi podran veure els espectacles La veritable història dels tres porquets (plaça Catalunya), Les aventures de l’Agustinet (plaça Pia Almoina), Dragonci (plaça del Carme) i Circus (plaça Major).

Una altra de les novetats d’aquest any és l’Scape Moixina. Inspirat en els Room Escape, es tracta d’una activitat per fer en família, en la qual els participants tindran 60 minuts per resoldre una sèrie d’enigmes que els permetran escapar-se d’un perill que hi ha la Moixina.

Més novetats són una festa Holi al centre d’Olot o el concurs “Talent Volcànic” que premiarà habilitats artístiques de tot tipus (s’hi pot participar a partir de 7 anys).

La programació de la Cua del Drac 2017 inclou activitats consolidades com el cicle Circ a Olot, que es farà tots els dijous de juliol a les 19.30 h a la plaça de Braus; el cicle Música al Parc, els diumenges de juliol i agost a les 18.30 h al Parc Nou, o el festival Cornamusam, que se celebrarà els dies 30 de juny i 1 de juliol.

Completen la programació les exposicions als Museus d’Olot, els LAPS d’estiu a La Carbonera, l’Ofolk d’estiu, visites guiades als Museus d’Olot, la Gresca al Firal, l’Aplec de la Sardana o el Sant Rock Festival, entre d’altres.

Es pot consultar el programa complet de la Cua del Drac als webs municipals (www.olot.cat; agendaolot.cat; turismeolot.cat i olotcultura.cat) així com en els fullets informatius que recullen tota la programació (consulteu aquí).


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat