FESTIVITAT DE SANT LLUC
FESTIVITAT DE SANT LLUC La Fira ramadera i el mercat extraordinari, activitats del 18 d’octubreLa Fira Ramadera ha portat activitat aquest 18 d’octubre als terrenys més propers a la plaça de braus. A primera hora d’aquest dimecres una trentena d’explotacions de la Garrotxa i del Ripollès han portat exemplars de bestiar boví, oví, cabrum i equí a la Fira que també ha comptat amb una exposició agrícola i forestal i parades relacionades amb el món agrícola. Alumnes de diferents escoles d’Olot han visitat la Fira ramadera que compleix 702 anys. Coincidint amb aquesta diada de Sant Lluc, el sector del Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents hi ha hagut el mercat extraordinari de roba.

La resta d’activitats de la Fira de Sant Lluc han tingut lloc aquest cap de setmana passat. La Fira del Dibuix va estrenar dissabte passat nou dia (el Patronat de la Fira va decidir traslladar-ne la celebració al dissabte més proper a Sant Lluc) i la resta d’activitats (mercat de l’artesania, col·leccionisme i andròmines, les entitats estan de festa...) van ocupar el centre de la ciutat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat