CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES
CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES A partir del dimarts 27 de juny, els carrers Cendrada i Valls Nous (entre Lorenzana i Clivillers) quedaran tallat al trànsitAmb motiu de les obres d’enderroc de l’edifici situat al número 1 del carrer Valls Nous, caldrà modificar la circulació d’alguns dels carrers més propers. A partir del dimarts 27 de juny, l’afectació en el trànsit serà la següent:

- Es tallarà el carrer Valls Nous, en el tram comprès entre el carrer Lorenzana i el carrer Clivillers.  Els veïns podran accedir als seus domicilis i als aparcaments privats, de forma restringida.

- També es tallarà el carrer Cendrada en tota la seva longitud. Els veïns podran accedir als seus domicilis i aparcaments privats, de forma restringida.

Per tal de poder accedir als aparcaments privats de la zona de carrer Alfons V, plaça Pia Almoina i carrer Clivillers, es realitzarà un canvi de sentit del carrer Clivillers i Alfons V. També es deixarà inutilitzada la pilona ubicada a l’inici de la Plaça Móra per tal que els veïns de la zona afectada puguin accedir, a través del carrer Clivillers, als seus aparcaments privats durant 24 hores.

Aquest tancament s’iniciarà el dimarts 27 de juny i és previst que tingui una durada de 15 dies.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat