PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL Olot es converteix en soci de l’Observatori de la rehabilitació en un ple en què Mireia Tresserras presenta la renúncia com a regidoraEl president de l’Observatori de la rehabilitació i renovació urbana de les comarques gironines, Narcís Reverendo, va presentar al ple d’aquest dijous la creació d’aquesta entitat que té per objecte esdevenir una plataforma d’estudi i anàlisi d’aspectes relacionats amb la ciutat i fomentar polítiques actives d’incidència en la transformació de la mateixa. Olot és, juntament amb Girona i Figueres, soci d’aquesta iniciativa que va formar part de l’ordre del dia del plenari d’aquest dijous, que va comptar amb el suport de tots els grups.

 

El ple, que va començar a 2/4 de 5h de la tarda, també va aprovar per unanimitat la moció per fer un inventari exhaustiu de la situació de l‘habitatge i dels locals del nucli antic i va prosperar amb els vots de tots els grups, excepte l’abstenció del PSC, el text de rebuig a la violència i la impunitat policial. També va prosperar la moció sobre la millora del carrer Pou del Glaç amb els vots favorables dels regidors de l’oposició i la negativa de l’equip de govern. Al final del ple la regidora Mireia Tresserras va presentar la renúncia al càrrec. La representant de la CUP va anunciar que deixava la Corporació per motius personals.

 

El ple també va votar de forma unànime a favor de la modificació dels estatuts del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, de DinàmiG i del SIGMA. La sessió també va aprovar els plecs de clàusules administratives i tècniques que regiran l’adjudicació del subministrament d’nergia elèctrica de l’Ajuntament d’Olot i la convocatòria de licitació, la modificació de l’ordenança municipal per a la instal·lació de terrasses al Firal i l’ordenança reguladora de guals, entre molts altres temes.
Si voleu recuperar la sessió consulteu la convocatòria i la sessió aquí.

 

El proper ple serà el dijous 26 de juliol a les 4h de la tarda.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat