ESTADA SOBRE ROBÒTICA A FABER
ESTADA SOBRE ROBÒTICA A FABER Coincidint amb el Robolot que se celebra aquest cap de setmanaAmb motiu de la 17a edició del Robolot, la residència Faber organitza una estada sobre robòtica. Des d’ara fins al 17 de maig, 22 residents provinents d’Alemanya, els Estats Units, els Països Baixos, Espanya i Catalunya reflexionaran sobre robòtica i desenvoluparan diversos projectes d’investigació.

 

A la residència es trobaran responsables de diversos certàmens escolars de robòtica que intercanviaran experiències i també d’altres que volen desenvolupar alguns projectes de programació en aquest camp.

 

“Per primera vegada, gràcies a la col·laboració amb Faber, abans del Robolot ja hi haurà gent treballant en temes de robòtica a la ciutat”, explica el president de l’associció Robolot Team, Toni Moreno. Més de 150 docents de tot Catalunya assistiran a la Jornada d’Intercanvi d’Experiències, d’aquest dissabte 12 de maig al Casal Marià.

 

El Robolot se celebrarà al llarg d’aquest cap de setmana al Casal Marià i a dins i a fora de la sala El Torín. S’han programat tallers i diversos concursos on posar en pràctica els coneixements que els joves tenen sobre robòtica.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat