PLE DEL CONSELL DELS INFANTS
PLE DEL CONSELL DELS INFANTS Els escolars han portat al ple d’aquest dilluns les propostes que han treballat a les aules sobre LA CIUTATLA CIUTAT ha estat el tema escollit i treballat aquest curs pel Consell dels Infants d’Olot. 675 alumnes de tots els 5è i 6è de les escoles d’Olot han participat de les sessions de treball a les aules per anar perfilant, sempre a través del consens, les 10 propostes que aquest matí han portat al Ple.

El plenari ha començat a 2/4 de 10h del matí amb l’explicació dels escolars del treball que han portat a terme des del passat mes de setembre. A continuació, s’ha fet entrega d’un reconeixement als organitzadors de dues activitats que, segons els infants, millor representen els valors de Ciutat Educadora: Lluèrnia i les Festes del Tura. Han recollit la distinció Pep Fargas, director artístic de Lluèrnia i Pep Berga, regidor de Festes. 

Tot seguit, els alumnes han exposat les 10 propostes del Consell dels Infants. La millora dels parcs infantils, la construcció de més trams de carril bici, la col·locació papereres o la posada en marxa d’una discoteca per a la seva edat són algunes de les peticions que els alumnes han fet arribar al Ple de l’Ajuntament d’Olot. L’alcalde i els regidors i les regidores de la Corporació han escoltat atentament les propostes dels més petits, la majoria de les quals seran ateses. L’alcalde Josep M. Corominas ha agraït als escolars “la feina que heu fet a les aules i que heu convertit en unes propostes que farem tots els possibles perquè siguin realitat”. Segons Corominas, “és molt important que ens feu saber com veieu la nostra ciutat i com podem treballar tots plegats per millorar-la”. 

El Ple del Consell dels Infants s’ha pogut seguir en directe des de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. D’aquesta manera, els alumnes que no han participat directament de la sessió han pogut seguir-la des de l’aula.

El Consell dels Infants d'Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l'Ajuntament sobre les qüestions que afecten la ciutat. Enguany ja és el segon curs que funciona treballant a partir d’un tema en concret i amb l’objectiu d’elaborar propostes que ajudin millorar la vida de les persones i la de la ciutat.

Tota la informació del Consell dels Infants a www.conselldelsinfantsolot.catimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat