DANSEM GARROTXA
DANSEM GARROTXA 2a edició d'aquesta iniciativa solidària de Càritas Garrotxa amb la col.laboració d'escoles de dansa de la GarrotxaL’octubre de 2016 es va fer la 1a edició d’aquest espectacle i aquest diumenge, 4 de febrer, a les 5 de la tarda, tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot, la 2a edició d’aquest festival de dansa.

El regidor de Cultura, Pep Berga, ha recordat que “Dansem és un projecte que va néixer, conjuntament, a Càritas Girona i a Càritas Salt, i que va ja la seva 9a edició. La voluntat de “Dansem” és promoure el món de la dansa afegint-hi una vessant solidària”. El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha subratllat que “seguint els passos, doncs, d’aquesta experiència reeixida va néixer el 2016 Dansem.Garrotxa. La proposta va interessar de seguida les escoles de dansa de la Garrotxa que en la seva majoria es van oferir a col·laborar-hi”.

L’activitat va rebre de seguida, també, el suport de l’Ajuntament d’Olot i del Teatre Principal que va definir “Dansem Garrotxa” com una nova rèplica de “Sismògraf, el festival que detecta el moviment”.

En la 1a edició hi van participar 10 escoles de dansa i, en aquesta 2a edició, seran 15 les escoles de dansa de la Garrotxa que hi participaran. Són les següents:

-    Hibiscus. Dones en dansa
-    Marta Munyoz. Dansa del ventre
-    Escola de dansa. Esbart Olot
-    Agrupació sardanista Olot
-    Capoeira Comanegra
-    Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa. Grup de la flamenco
-    Eva Durban Corporal i Artístic
-    Escola de dansa Violetta Arp
-    La Sala. Balls de saló
-    Country qui pugui
-    Esbart Marboleny
-    Art moviment. Break dance
-    Ofolk
-    Gimnàs Ani Totfitness
-    Grimaldidance Salsa i bachata

Per bé que l’espectacle començarà a les 5 de la tarda, a partir de 2/4 de 5, Country qui pugui convidarà el públic que vagi arribant, a ballar, en la mateixa plaça del Teatre, per tal de crear un clima animat i festiu.

L’espectacle, que tindrà una durada d’una hora i mitja aproximadament, tindrà un caire molt singular perquè oferirà un tastet de balls molt variat. Cada escola intervindrà uns 5 minuts amb el seu particular estil i ball, la qual cosa farà que tot plegat sigui molt àgil i diversificat.

En conjunt hi participaran uns 180 balladors.

Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir ja pels mitjans habituals del Teatre (Olot cultura) i a les taquilles, el mateix dia de l’espectacle, des d’una hora abans. El preu de l’entrada és de 10 euros (de 8 euros per als menors de 12 anys).

Totes les escoles de dansa participen en el projecte de manera altruista, i els beneficis de les entrades es dedicaran íntegrament al desenvolupament dels programes socials de Càritas Garrotxa.

La voluntat de Càritas Garrotxa, i la de les escoles participants, és la de consolidar aquesta activitat artística i solidària en els propers anys i que formi part del calendari anual del món de la dansa a la Garrotxa.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat