MILLORS NOTES A LES PAU
MILLORS NOTES A LES PAU Reconeixement als alumnes amb millors notes a les proves d'accés a la universitatAquest dissabte 25 d’agost ha tingut lloc el reconeixement als dos alumnes amb millor nota d’accés a la universitat dels 4 centres d’Olot que imparteixen batxillerat. A les 7 de la tarda al Saló de Sessions ha començat l’acte de distinció als estudiants, que han signat en el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat i han rebut de mans del director de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot, Pep Compte, i del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot, Pep Berga, una carta de felicitació com a record del dia d’avui junt amb la insígnia d’Olot en forma d’ala.

Mallol Codony Busquets, Zhongkai Dai, Laia Danés Ferran, Ferran Delgà Fernández, Martina Fernández Rovira, Sara Garcia  Cañada i Elena Rubió Pujol han estat els estudiants que han rebut la distinció per haver obtingut les millors notes d’accés a la universitat (la Martina Cots Costa no ha pogut assistir a l’acte d’aquesta tarda. Els joves han estat acompanyats per amics, familiars i responsables dels centres educatius.

ENHORABONA A TOTS/ES!!!imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat