COMUNICAT
COMUNICAT Davant la detenció d'una persona acusada d'un delicte d'abús sexual a menorsDavant la detenció d’una persona acusada d’un delicte d’abús sexual a menors, l’Ajuntament d’Olot expressa la seva condemna més enèrgica per aquests fets. La Corporació manifesta el seu rebuig i indignació per aquest cas, que continua sota investigació policial.

L’Ajuntament d’Olot vol mostrar el seu suport a les víctimes i a les seves famílies per la situació a la que han de fer front. Per això demana el màxim respecte a les persones afectades. La Corporació insta als cossos policials -als qui felicita per la feina feta- perquè segueixin avançant en la investigació i a la justícia que actuï amb la màxima contundència per la gravetat dels càrrecs que s’imputen al detingut d’un cas que, a més, afecta a menors.

Per últim, l’Ajuntament referma el seu compromís de continuar treballant conjuntament amb tots els professionals per sensibilitzar a la població en la importància de l'educació i la prevenció en l’ús de les xarxes socials.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat