OLOT RECUPERA I POSA EN VALOR LES CONSTRUCCIONS DE PEDRA SECA
OLOT RECUPERA I POSA EN VALOR LES CONSTRUCCIONS DE PEDRA SECA Una actuació permet recuperar part del mur situat al costat de l’HospitalL’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olot acaba de finalitzar una iniciativa que ha permès recuperar part de la paret seca situada al costat de les instal·lacions de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. En dos dies, i sota la coordinació de l’Associació de Pedra Tosca, s’ha millorat un tram del mur que s’havia malmès. Teresa Amat i Carles Blasco, presidenta i secretari de l’Associació de Pedra Tosca, han estat els encarregats d’explicar als participants les nocions bàsiques de la tècnica i  col·locació de la pedra seca. Els assistents han rebut primer nocions teòriques de la tècnica que, després, han pogut aplicar sobre el terreny.

 

El regidor de Medi Ambient d’Olot, Josep Guix, ha destacat “la bona feina que s’ha fet per recuperar un espai del qual podran gaudir els usuaris i les persones que visiten l’Hospital”. Segons Guix, “és una manera de formar persones amb el llegat que ens ve dels nostres avantpassats i que posa en valor el nostre patrimoni que ens identifica com a ciutat i territori”.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat