UN PREGÓ AMB ESPERIT ESPORTIU OBRE LES FESTES DEL TURA
UN PREGÓ AMB ESPERIT ESPORTIU OBRE LES FESTES DEL TURA Pere Ribes i Joan Maria Pou donen el tret de sortida a la Festes, després de la cercavila de la faràndulaLa passió pel futbol i la ràdio han fet coincidir Pere Ribes i Joan Maria Pou al pregó de Festes del Tura. L’alcalde Josep M. Corominas ha encarregat a aquest veí d’Olot d’11 anys el pregó de la Festa Major pel seu esperit de superació i la força que transmet en els partits de la Unió Esportiva Olot a través de Ràdio Olot. Al pregó, en Pere ha estat acompanyat del periodista esportiu Joan Maria Pou, un dels seus referents en la seva gran passió pel futbol i la ràdio.

 

 

L’himne de la Unió Esportiva Olot i el Betis han format part del pregó que s’ha convertit en una transmissió dels diferents activitats de Festes del Tura. Actes per als qui els agrada el joc tradicional, el posicional, el tiqui-taca, el joc dur i el fora de joc. Un pregó molt divertit i emotiu en el que Pere Ribes ha explicat els seus inicis al món de la ràdio i el seu objectiu de convertir-se en periodista esportiu.  

 

 

Amb els seus 11 anys en Pere s’ha convertit en el pregoner més jove de les Festes del Tura. Aquest dimecres 6 de setembre ha pronunciat el 51è pregó de la Festa Major d’Olot que han entregat amb Braille a l’Alcalde, Josep M. Corominas, perquè formi part de la història de la ciutat.

 

Abans del pregó, la cercavila ha recorregut el centre d’Olot. Tot i que amb un itinerari més reduït a causa de la pluja, la faràndula ha pogut passejar i ballar pels carrers del nucli antic en el primer dels actes de les Festes del Tura que han programat activitats fins aquest diumenge.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat