RESTRINGIDA LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES PEL NUCLI ANTIC AMB MOTIU DE LES FESTES DEL TURA
RESTRINGIDA LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES PEL NUCLI ANTIC AMB MOTIU DE LES FESTES DEL TURA Des d'aquest dimecres al migdia i fins la matinada de dilluns per motius de seguretatAmb l’inici de les Festes del Tura, quedarà tallat al trànsit bona part del centre de la ciutat. Per qüestions de seguretat i com a mesura de prevenció, s’ha decidit aplicar un conjunt de mesures durant els dies de Festa Major. Tot i ser conscients de les molèsties que aquestes accions poden comportar a les persones que viuen al Nucli Antic, des de l’Ajuntament d’Olot i els responsables dels cossos policials i dels equips d’emergència que coordinen el dispositiu de Festes del Tura, s’ha considerat imprescindible posar en pràctica les mesures que tot seguit us detallem.

A partir d’aquest dimecres 6 de setembre a les 13’30 hores i fins la 1 de la matinada del dilluns dia 11, quedarà tallat al trànsit el pas de vehicles al Nucli Antic. Per tant, durant els dies de Festes no es podrà circular per l’àmbit comprès entre el passeig Bisbe Guillamet i el Passeig d’en Blay, la plaça de les Monges i Campdenmàs, el carrer Verge del Portal i carrer Proa, la plaça Mora i Sant Rafel. Aquesta mesura afecta a tota classe de vehicles, excepte als equips d’emergència i els de la neteja.
 
Els dies de Festes deixaran d’estar operatives amb el comandament automàtic les pilones automàtiques situades dins l'àmbit del Nucli Antic delimitat. A més de les pilones també es col·locaran barreres de formigó a diferents punts del centre de la ciutat.

L’Ajuntament d’Olot us demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que aquest dispositiu de seguretat de Festes us pugui ocasionar.
En cas de trobar-vos amb qualsevol urgència o incidència, poseu-vos en contacte amb la Policia Municipal al telèfon 972 27 91 33 per tal que us puguin ajudar a resoldre cada situació. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat