TEMPORAL DE NEU
TEMPORAL DE NEU Tot i que s’ha retirat la neu i es pot circular per tot Olot, cal màxima precaució per les geladesDes de les 5h del matí una vintena de persones continuen treballant per distribuir sal pels diferents barris d’Olot. Els treballs s’han centrat aquesta matinada al voltant de l’Hospital, de les escoles i altres equipaments públics i s’han anat estenen per la resta de la ciutat. El TPO i el transport als centres educatius he funcionat amb normalitat. A primera hora d’aquest matí s’han incorporat més efectius a les tasques de neteja, que van començar ahir a la tarda.

Tot i que els treballs iniciats dilluns a la tarda van permetre retirar la neu i garantir la mobilitat pel centre d’Olot, les baixes temperatures d’aquesta nit han fet aparèixer plaques de gel, que dificulten la circulació amb vehicles i també a peu. Per aquest motiu es demana la màxima precaució a l’hora de circular per la ciutat.
 
També es demana la col·laboració ciutadana per retirar la neu acumulada a les voreres i davant de les cases. Recordeu que l’Ajuntament d’Olot posa a disposició de tothom qui ho necessiti sal de desgel. Es pot trobar a Can Jombi, seu de la brigada municipal d'Olot i en els 11 contenidors situats als següents punts de la ciutat:
- al barri de Bonavista, a la plaça Rosella amb carrer Ginebre
- al barri de Sant Roc, a la plaça Picasso amb l’avinguda d’Antoni Gaudí
- al barri de les Fonts, al carrer de la Verge de Montserrat amb carrer del volcà Montcal
- al centre, a dos punts: a la plaça mercat i davant l’Ajuntament
- a Montolivet, també trobareu dos contenidors de sal: a la plaça Montolivet al costat del parc infantil i al carrer Geranis
- al Morrot, a la plaça del Morrot i a l’Avinguda de França
- al barri de Sant Francesc, a la plaça Manuel Marcillo
- al Pla de Dalt, davant l’edifici del Cassés

Podeu seguir la previsió del temps aquí i les recomanacions davant les nevades aquí.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat