PLE DE NOVEMBRE
PLE DE NOVEMBRE Recupera la sessió en què, entre altres punts, va aprovar el cartipàs i va escollir la zona d'Olot on començaran els pressupostos participatiusL’Ajuntament d’Olot ha celebrat aquest dijous 23 de novembre el ple del mes d’octubre. La sessió, que ha tingut l’ordre del dia següent (cliqueu aquí), ha suposat l’aprovació del nou cartipàs municipal i donar llum verda a la compra dels terrenys per a la construcció del nou CAP de Sant Miquel. El plenari també va exigir per unanimitat l’alliberament del vicepresident, dels consellers i conselleres de la Generalitat i dels presidents de l’ANC i Òmnium.

 

Durant el plenari també es va aprovar inicialment el reglament de pressupostos participatius i es va escollir la zona d’Olot on es començaran a implementar. El sorteig va determinar que l’ordre serà el següent:

 

- L’any 2018 els pressupostos participaran es realitzaran a la zona sud (Batet): formada pels barris de Sant Roc, Pequín, Bonavista, Les Fonts i Batet

- Al 2019 serà a la zona oest (Montolivet): formada pels barris Sant Andreu, La Creu, Mas Baix, Pla de Dalt – El Cassés, El Xiprer, Les Planotes, Montolivet, Desamparats i Eixample Malagrida.

- I finalment al 2020 s’arribarà a la zona nord (Montsacopa): formada pels barris de La Canya, Les Mates, Pla de Baix, Morrot, Sant Joan, Estires-Sant Francesc, Eixample Balmes, Olot – Centre, Sant Cristòfol – Mas Bernat i Benavent.

 

Recupereu el ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest mes d’octubre (cliqueu aquí). imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat