PREMIS “100% EMPRENEDORS”
PREMIS “100% EMPRENEDORS” Ingening Creacions Tecnològiques, Bassols – Wattia, Esferic Arquitectura i Fusta i Civiva Estudis Urbans guanyadors de la 5ª edicióLa sala el Torín ha acollit aquest divendres 24 de novembre la 5ª edició dels Premis 100% Emprenedors, que organitza l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle Euram amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot , amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona. Els guardons tenen com a objectiu la dinamització i promoció de l’esperit emprenedor i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

 

Ingening Creacions Tecnològiques, SL  (www.ingening.com) ha estat el primer premiat de la nit. L’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa han concedit el Premi Jove Empresari als enginyers Joan Sarola i Pep Agustí impulsors de l’empresa que, segons els jurat, destaca per la seva capacitat tecnològica i la creació de llocs de treball qualificats, pel seu dinamisme i versatilitat empresarial.

 

El jurat també ha decidit atorgar una menció a la cooperació empresarial de Bassols – Wattia. Dues empreses reconegudes dins del sector, que han unit la distribució elèctrica, amb el coneixement de com generar-ne a través del sol, per complementar-ho amb un sistema d’emmagatzematge que és el projecte que desenvolupen sota el nom de WeBatt (webatt.energy)

 

Les empreses Esfèric Arquitectura i Fusta (www.esferic.cat) dedicada a la rehabilitació d’habitatges i a la construcció de cúpules geodèsiques amb la fusta KM0 com a primera matèria , i Civiva Estudis Urbans, un despatx d’arquitectura especialitzat en projectes de mobilitat sostenible i inventors d’un sistema d’aparcament de bicicletes integrat en el paviment, han recollit, respectivament, el primer i segon Premi dels 100% Emprenedors.

 

La ponència de Cristòbal Colon, fundador de la Fageda i la música de Pep Poblet han format part de l’acte de lliurament dels “Premis 100% Emprenedors” que en la seva 3a. edició han recollit nou propostes. “Tenim una ciutat i una comarca fantàstica” ha assegurat l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, que ha felicitat als guardonats per “l’empenta i la il·lusió amb què tireu endavant els projectes perquè es converteixin en iniciatives d’èxit. Avui us fem un reconeixement ben merescut”.

 

Els Premis han estat la cloenda de la Setmana de l’Emprenedoria que ha programat una vintena d’actes. Des de dilluns fins aquest divendres, un miler de persones han assistit als diferents actes dirigits a públics molt diversos: des d’un taller d’innovació disruptiva, una tertúlia sobre com emprendre en femení, sessions de màrqueting, coworking, cooperatives, oportunitat de negocis en el marc de la independència, responsabilitat Social Empresarial, la Llei de la segona oportunitat, un networking empresarial... han estat algunes de les activitats.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat