DETINGUDA UNA PERSONA PER UNA TEMPTATIVA DE ROBATORI EN UN BAR D’OLOT
DETINGUDA UNA PERSONA PER UNA TEMPTATIVA DE ROBATORI EN UN BAR D’OLOT La Policia Municipal ha realitzat la detenció d'aquesta persona a qui també se li imputen almenys dos robatoris més en la modalitat estrebadaAquest diumenge 27 de gener a les 6 de la tarda la Policia Municipal d’Olot va rebre l’avís d’una persona que va informar que un individu li havia sostret la seva bossa de mà en el pàrquing d’un supermercat de la ciutat. Segons va indicar, l’autor dels fets circulava en un ciclomotor i portava la cara tapada amb un buf.

 

A les 11h de la nit d’aquest mateix dia, la Policia Municipal va tenir informació d’un segon cas. Una patrulla de la Policia Local va iniciar la recerca de l’autor dels fets per la zona de la denúncia. Instants després, en passar per davant d’un bar, van observar en el seu interior una persona tapada amb un buf que amenaçava amb una navalla a un dels responsables del local.

 

Després d’informar a la central de comandament i de prendre les mesures de seguretat oportunes, el caporal i l’agent components de la patrulla municipal, van entrar al local, situat al carrer Gòdua. Els efectius van reduir i detenir a Marcos GC de 42 anys, veí de la ciutat i amb nombrosos antecedents policials. Seguidament es va localitzar un ciclomotor amb el motor engegat a les rodalies del bar, presumptament preparat per efectuar la fugida.

 

 

Arribat el suport dels Mossos d’Esquadra, el detingut va ser traslladat a dependències de la Policia Catalana de la ciutat acusat d’una temptativa de robatori amb intimidació i d’almenys dos robatoris més en la modalitat estrebada. A les properes hores passarà a disposició judicial. Des de Mossos d’Esquadra es continuen les investigacions per relacionar al detingut amb les diverses estrebades amb ciclomotor succeïdes en el mateix dia i dies anteriors.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat