PLE SETEMBRE
PLE SETEMBRE Recupera la sessió d’aquest dijous 28 de setembreL’Ajuntament d’Olot ha celebrat aquest dijous el ple del mes de setembre. El plenari ha aprovat la modificació de crèdits del pressupost i els preus públics d’utilització de pistes i instal·lacions esportives. El plenari també ha donat llum verd per unanimitat a la moció per demanar la gestió municipal dels pisos de la SAREB.

 

El referèndum de l’1-O també ha estat present al debat d’aquest dijous: es va donar compte del decret d’adhesió a la convocatòria d’aquest diumenge i es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups i l’abstenció del PSC la moció de suport als alcaldes i als detinguts i investigats pel 20-S, al Govern de la Generalitat i a la Mesa del Parlament.

Al final del ple la regidora Núria Fité (PDeCAT) va presentar la seva renúncia al càrrec. Per motius personals, la regidora de Participació, Transparència, Econòmia i Serveis Interns va anunciar que deixa l'Ajuntament d'Olot. L'alcalde Josep M. Corominas i els portaveus dels grups van agrair a Fité la seva dedicació i compromís durant els 6 anys en què ha format part del Consistori.

 

Podeu recuperar tota la sessió aquí imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat