SEMPRE JOVES
SEMPRE JOVES L’Ideal-OJG, l’Arxiu i el Museu impulsen aquest projecte que pretén facilitar espais de reflexió sobre el paper dels joves dins la societatAquest dijous l’Ideal-OJG, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa (ACGAX) i el Museu de la Garrotxa han presentat el projecte SEMPRE JOVES, un projecte col·laboratiu entre aquests recursos municipals i comarcals per facilitar espais de reflexió sobre el paper dels joves dins la societat d’Olot i comarca a partir d’exposicions fotogràfiques trimestrals temàtiques. La regidora de Joventut, Mar Roca, ha explicat que “els temes que s’exposaran seran lleure i esport, festes majors de la comarca i actes culturals amb alguns elements o publicacions”.

Des de l’Arxiu Comarcal, Quim Roca, ha afirmat que es comença aquest novembre amb una exposició dedicada al lleure i l’esport. “Per fer el cartell hem escollit una fotografia d’uns joves d’Olot abans de la Guerra Civil divertint-se baixant del Montsacopa. Aquesta serà un de les imatges de l’exposició, que es podrà veure a l’Ideal-OJG” ha detallat Roca. Segons ha explicat Núria Sala de l’Ideal “a banda de poder veure com era la joventut en èpoques anteriors des del mateix Ideal-OJG, s’animarà a totes les persones joves que s’atreveixin a repetir la mateixa fotografia i la comparteixin a les xarxes sota l’etiqueta #semprejoves.

El tècnic de l’IME, Josep Reixach, ha explicat que “la idea és connectar i recordar que la gent gran també ha estat jove... I que els joves d’avui tenen tantes diferències com coses en comú amb els joves d’abans”.  Així doncs, l’Ideal-OJG, continua amb la dinàmica de treballar amb totes les àrees de l’administració local i comarcal per tal d’apropar-les a les persones joves i facilitar-ne l’accés. Alhora també obrir noves col·laboracions amb les diverses àrees per a futurs projectes i així, anar fent xarxa i seguir sumant en l’objectiu d’assolir el repte d’educar, perquè educar és un repte de tots.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat