L'EME AMPLIA LA SEVA OFERTA D'ACTIVITATS
L'EME AMPLIA LA SEVA OFERTA D'ACTIVITATS Dilluns que ve s'obre el període de matriculacióPer als nens i nenes de 3 a 11 anys s'ofereix explorArt, expressió plàstica, iniciació al teatre, l’art del teatre, creació teatral, creacions amb fang, i il·lustració i còmic. Per a joves a partir de 12 anys s’hi podran trobar propostes com el taller d’il·lustració i còmic, arts plàstiques LAB, LaborActori Jove (creació teatral col·lectiva), un taller monogràfic de màgia creativa i com a novetat obrim el taller de scrapbooking als joves.

 

I per a adults s’ofereix dibuix i pintura, ceràmica, scrapbooking, fotografia, patchwork, ganxet i dues propostes noves: taller de joieria artística de la mà de la Mariona Piris que s’impartirà els dimarts de 10 a 13h i bé els dimecres de 15.30 a 18.30h, i un taller de teatre a càrrec de l’Anna Aumatell els dijous de 18.30 a 20.30h.

 

Una de les novetats per a aquest curs 2018-2019 és que dins la programació de l’escola s’hi engloba tota l’oferta de gent gran que fins el curs passat oferia l’Institut Municipal d’Educació. A partir d’aquest curs, s’ha ampliat l’oferta d’activitats per a adults: s’ofereix un taller de joieria, un de teatre i un de taller de patchwork... Els alumnes de més de 60 anys tindran bonificacions en la quota.

 

L’Escola Municipal d’Expressió, que va finalitzar el curs passat amb més de 250 alumnes, vol potenciar l’aprenentatge intergeneracional i acostar la creativitat a tots els públics.


Per a més informació podeu consultar la pàgina web
escolaexpressio.olot.cat.  Per a inscripcions us podeu dirigir a l'Escola Municipal d'Expressió (Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22) de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda o bé mitjançant internet a la pàgina web de l’Ajuntament www.olot.cat. Hi ha temps fins al 21 de setembre.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat