TREPITJA GARROTXA
TREPITJA GARROTXA 13 i 14 d'octubre arriba la 5a edició de la Trepitja GarrotxaL’any passat i, en la seva quarta edició, la Trepitja Garrotxa Solidària es va acabar de consolidar com al punt de trobada del trail running de la Garrotxa amb més de 600 participants entre les diferents modalitats i la participació de més de 200 voluntaris al llarg del cap de setmana.

Aquest dissabte 13 d’octubre i diumenge 13 tindrà lloc la cinquena edició de la Trepit- ja Garrotxa solidària, l'única ultra trail solidària a l’Alta Garrotxa organitza- da pel Centre excursionista d’Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch (Noel Alimentària).
Aquest 2018 la cursa ofereix quatre opcions: la Ultra amb 84km i 4500D+ que forma part de la copa catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 5 punts per la UTMB. El recorregut de la trail comp- ta amb 53Km i 2900D+, està qualificada amb 3 punts per la UTMB. Finalment ofereix dues opcions de curses de muntanya: una de 23Km i 1200D+ i una altra opció de 13Km i 550D+; pensades per tots aquelles amant del trail que bus- quen una distància més accessible sense deixar de descobrir camins i corriols.

Com a novetat d’aquesta edició, es modifiquen els recorreguts de la ultra i de la trail, disminuint les distàncies i el desnivell positiu però sense perdre els punts forts de situar les curses en un espai tant emblemàtic com l’Alta Garrotxa.La Trepitja Garrotxa, campionat de Catalunya i puntuable per la copa catala- na de curses d’ultraresistència, aquesta aplega en aquesta setena edició un total de quatre proves iniciant la primera el 21 d’abril per les muntanyes de Prades i finalitzarà amb la Trepitja Garrotxa el cap de setmana 13-14 d’octubre.

Des de l’edició anterior, formem part del codi de bones pràctiques en curses de muntanya per tal de fer-ne una activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient; provocant que la nostra activitat en l’entorn tingui el menor impacte possible. Tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil gràcies a la col·laboració amb la Fundació Albert Bosch ja que Noel Alimentària és el patrocinador de la prova esportiva i tots els beneficis es destinen a la seva fundació que treballa en projectes de recerca a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, especialitzat en malalties infantils. Col·labora, amb la Trepitja Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, Itinerànnia i tots els Ajuntaments per on passa la Trepitja Garrotxa.

Destacada la presència a les xarxes socials i ambients de trail run. Al llarg d’aquestes edicions la Trepitja Garrotxa s’ha posicionat com una cursa d’alta qualitat i d’especial interès en l’entorn del trail run català, estatal i, poc a poc, europeu un fet que queda patent amb la participació de corredors d’arreu.

Trobareu més informació a la pàgina web de la cursa (cliqueu aquí) a més de les xarxes socials:
www.facebook.com/TrepitjaGarrotxa / ww.twitteer.com/TGarrotxa / www.instagram.com/trepitjagarrotxa


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat