55 NENS I NENES PARTICIPEN DE LES JORNADES ESPORTIVES DE SETMANA SANTA
55 NENS I NENES PARTICIPEN DE LES JORNADES ESPORTIVES DE SETMANA SANTA Des d'avui també es pot recollir la informació del programa Belluga'tEl Club Patinatge Artístic Olot i el Club Patí Hoquei Olot amb el suport de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot organitzen les Jornades Esportives de Tecnificació Setmana Santa 2017. Des d’aquest dilluns i fins dijous, 32 infants s’han apuntat a patinatge i 23 més a hoquei.

Aprofitant les vacances escolars, des d’aquest dilluns 10 d’abril fins al dijous 13, de les 9 h del matí a la 1 h del migdia, al Pavelló Municipal d’Esports, tenen l’oportunitat de passar una estona divertida mentre milloren el seu coneixement de l’esport que han triat. Cal destacar la bona feina dels entrenadors dels diferents clubs, qui fa que els nens i nenes gaudeixin de l’esport.


Emporta’t el Belluga’t a casa
L’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot ha posat en marxa 15 circuits saludables per la ciutat. S’han dissenyat pensant en tothom que vulgui fer salut seguint un recorregut per diferents espais de la ciutat. L’estrena va tenir lloc el passat dijous 6 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física quan prop d’un centenar de persones van participar de la caminada popular.

Ara tothom que vulgui pot recollir la caixeta que conté els itineraris. Cal dirigir-se a les oficines de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (el Pavelló Municipal d’Esports), a l’Oficina de Turisme, al CAP d’Olot, a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, als casals de gent gran i als pisos assistits.

Tot i que els circuits es poden fer de forma individual, a partir de finals de mes també s’oferirà la possibilitat de seguir unes sortides en grup. Serà a partir del dia 26 d’abril, cada dimecres a les 9:30 hores s’organitzaran unes caminades saludables, gratuïtes i a peu pla. Us podeu inscriure a partir del dia 17 d’abril a la Creu Roja de la Garrotxa (c. Honduras, 3).


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat