OLOT A LA GUIA DE PROCESSOS PARTICIPATIUS DE LA GENERALITAT
OLOT A LA GUIA DE PROCESSOS PARTICIPATIUS DE LA GENERALITAT El Govern inclou el PIAM de Sant Miquel entre les actuacions destacades en l'àmbit municipalLa Generalitat ha presentat la Guia per dissenyar i executar processos participatius en l'àmbit municipal. El document inclou pautes i recomanacions per al disseny i gestió de processos participatius, a més de de casos i exemples pràctics, entre els quals hi ha el PIAM de Sant Miquel.

La Guia per dissenyar i executar processos participatius en l’àmbit municipal és una eina de suport per portar a terme processos de participació ciutadana per a institucions i altres actors que promouen la participació. El text recull un conjunt de pautes i recomanacions per al disseny i gestió de processos participatius, a més de casos i exemples pràctics. Aquesta edició forma part de la col·lecció de guies breus de participació ciutadana que edita el Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència,  a través de la Secretaria de Transparència i Govern Obert.

El catedràtic en Ciència Política i de l’Administració i professor de la Universitat de Girona, Quim Brugué, és l'autor de la Guia que s'ha presentat en un acte presidit pel conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva. El gerent de l'Ajuntament d'Olot Jordi Güell ha estat l'encarregat d'explicar el procés participatiu portat a terme al barri de Sant Miquel "+B, Sumem des dels barris. Millora urbana amb participació". Trobareu més informació de la jornada al video següent.

El PIAM de Sant Miquel forma part del Banc de Bones Pràctiques recollides per la Federació Catalana de Municipis i de la Fundació Carles Pi i Sunyer. Consulteu més informació aquí.

Després dels bons resultats obtinguts al barri de Sant Miquel, l'Ajuntament ha decidit iniciar un Pla Integral de Millora Urbana al nucli antic d'Olot. 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat