CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL D’ACTIVITAT FÍSICA
CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL D’ACTIVITAT FÍSICA Prop d’un centenar de persones participen de la caminada popular organitzada per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’OlotGairebé un centenar de persones han pres part de la caminada que ha comptat amb la col·laboració dels casals de gent gran i dels pisos assistits. Els participants han pogut escollir entre dos recorreguts: un de 3 quilòmetres i l’altre de 4’5, que corresponen a dos dels circuits del projecte Belluga’t a Olot. Després de la caminada hi ha hagut un esmorzar saludable a base de fruita, fruita seca i aigua, i una petita sessió d’estiraments. També s’ha lliurat a tots els participants una caixeta del Belluga’t a Olot, que conté 15 circuits saludables per recórrer a peu diferents espais de la ciutat. 

Per la gent que no hagi pogut anar-hi i vulgui una caixeta, a partir del 10 d’abril, es podran recollir a les oficines de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (el Pavelló Municipal d’Esports), a l’Oficina de Turisme, al CAP d’Olot, a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, als casals de gent gran i als pisos assistits.

Tot i que els circuits es poden fer de forma individual, a partir de finals de mes també s’oferirà la possibilitat de seguir unes sortides en grup. Serà a partir del dia 26 d’abril, cada dimecres a les 9:30 hores s’organitzaran unes caminades saludables, gratuïtes i a peu pla. Us podeu inscriure a partir del dia 17 d’abril a la Creu Roja de la Garrotxa (c. Honduras, 3).


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat