CURS D'HISTÒRIA DEL SEGLE XIX
CURS D'HISTÒRIA DEL SEGLE XIX Comença la setmana que ve i està organitzat pel PEHOC i la FESAmb la voluntat de donar continuïtat als cursos que en els darrers tres anys ja vam organitzar, el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), conjuntament amb la FES, proposa la realització d’aquest nou Curs intensiu d’Estiu per a la primera setmana del mes de juliol. "Es la quarta edició d'un curs d'estiu amb ponents de prestigi" ha explicat el regidor de Cultura Pep Berga. Des del PEHOC, Jesus Gutiérrez, ha explicat que "de moment ja tenim una quinzena de persones apuntades al curs, pel qual ja queden les últimes places disponibles".  

El curs pretén fer una anàlisi als mecanismes interns de la transformació social, política, i econòmica que va experimentar la societat catalana i garrotxina. Es centrarà en els aspectes culturals, ideològics i polítics a partir d’una introducció general a les grans característiques del segle XIX. En aquest cas, doncs, es vol insistir en el desenvolupament dels continguts més socials i de lluita sindical que marquen el ritme del segle XIX i que, inevitablement, s’estenen per bona part del segle XX.

Trobareu tota la informació a fes.olot.cat


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat