OPEN VOLCAN PARTY
OPEN VOLCAN PARTY Aquest dissabte primer campionat al nou SkateparkEl Club Skate Olot organitza el primer campionat de Skate a les noves instal.lacions esportives de Malatosquer després de la seva inauguració el passat mes de juny. L’esdeveniment serà el dia 22 de setembre a l’Avinguda de Malatosquer d’Olot a partir de les 4 de la tarda (una hora abans s'obriran les inscripcions).

La competició es repartirà en dues modalitats “Rondes i Best Trick” i comptarà amb tres categories: junior, femení i masculí.

Hi ha prevista una assistència superior als últims anys, ja que tothom vol estrenar el nou Skatepark. Com cada any, l'esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot. Aquest any, també amb la de la Federació Catalana de Patinatge, a més de marques i establiments del món de l’skateboard.

Durant l'Open Volcan Party el Club Skate Olot informarà dels cursos i dels horaris de l’escola, on tots els nens i pares que vulguin podran fer la inscripció per al curs 2018/2019.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Club Skate Olot.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat