ELS MUSEUS D’OLOT ESTRENEN WEB
ELS MUSEUS D’OLOT ESTRENEN WEB A museus.olot.cat s'hi poden veure més de 500 peces de la col.leccióEls Museus d’Olot estrenen web museus.olot.cat. El nou portal permet trobar tota la informació referent als museus de la ciutat i aprofundir en els continguts referents a cadascun d’ells. Des d’avui ja es pot navegar pel nou espai, que permet descobrir la col·lecció dels Museus d’Olot. De moment s’hi poden veure més de 500 peces i la voluntat és anar incrementant el nombre de peces del fons dels Museus d’Olot que es puguin consultar virtualment.

El visitant pot veure una fotografia de cadascuna de les peces que formen part de la col·lecció, acompanyades d’un text breu amb informació bàsica sobre cadascuna d’elles. A més, els usuaris del web també poden valorar les peces, tant les que formen part de l’exposició permanent com les que es troben a la reserva. El regidor de Cultura, Pep Berga, ha destacat que “és una opció de visita molt interessant ja que, des del web, podem ensenyar moltes més obres de les que formen part de l’exposició permanent del Museu”. Segons Berga, “ens dóna l’opció de descobrir peces, com per exemple de Clarà, al públic en general i a persones que estiguin preparant futures exposicions“.

Al nou web també es pot trobar informació sobre les diferents exposicions que s’han realitzat als darrers anys als Museus d’Olot i permet conèixer els catàlegs que s’han publicat. “De moment hi ha disponibles 500 peces de més de 10.000 que formen part de la col·lecció” ha explicat el responsable de comunicació dels Museus, Eduard Bech. Bech ha afegit que “de mica en mica anirem introduint més informació per continuar fent accessible la nostra col·lecció al màxim número de persones possibles”.

Amb aquest nou espai, els Museus d’Olot volen ser més accessibles a la població, facilitant el màxim d’informació possible sobre tota la feina que fan diàriament.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat