INAUGURADA LA PISTA MONSITA CASADELLÀ
INAUGURADA LA PISTA MONSITA CASADELLÀ Olot dedica a la fundadora del Club Patinatge Artístic Olot la pista del pavelló 2El pavelló d’esports d’Olot té des d’avui la pista Monsita Casadellà. Aquest dissabte a la tarda ha tingut lloc l’acte de descoberta de la placa que  dóna el nom de la fundadora i ànima del CPAO a la pista on tantes hores han entrenat i entrenen les patinadores olotines. L’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, el president del club, Josep Sagués, l’entrenadora i filla de Casadellà, Ester Fàbrega, amb la resta d’autoritats, han estat els encarregats de descobrir la placa que, a més de recordar l’impulsora del patinatge a la ciutat, és també un reconeixement als èxits del CPAO.  

El ple de l’Ajuntament d’Olot del passat 17 de novembre va acordar per unanimitat que la pista del pavelló passés a anomenar-se Monsita Casadellà. Per la referència que, a nivell mundial, ha assolit el Club Patinatge Artístic Olot que porta guanyades 10 medalles d’or. Bona part d’aquest èxit majúscul i irrepetible arrenca amb la presidència de Monsita Casadellà i Figueres (1948-2002), primera presidenta del club, que va apostar decididament per fomentar la pràctica del patinatge artístic a la ciutat especialment, la de grups. Per la seva mirada avançada cap a la modalitat de grups de xou, per l’aposta decidida per professionalitzar la direcció artística del club i per haver estat la primera presidenta d’una entitat referent en la promoció i en la competició.

L’acte de record a Monsita Casadellà ha tingut lloc abans de la primera sessió del 32è festival del CPAO. Després que tots els patinadors i patinadores sortissin a la pista per a la marxa del club, l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, i la regidora d’Esports, Mar Roca, han fet entrega d’una litografia a les patinadores del primer equip que acaben de guanyar l’Europeu i que ben aviat disputaran el Campionat Mundial. Abans s’ha lliurat el Memorial Monsita Casadellà que aquest any ha recaigut en Palmira Collell, pel suport al CPAO. 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat