PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL El ple aprova la cessió a la Generalitat dels terrenys per a la construcció del nou CAP de Sant Miquel i l’adhesió al projecte 360 °El ple d’Olot ha aprovat aquest dijous la cessió a la Generalitat del terreny per al nou CAP de Sant Miquel. Amb aquest acord, que ha rebut la unanimitat del plenari, es fa un pas més perquè el Departament de Salut iniciï la construcció d’aquest nou equipament.  També ha tingut la unanimitat del ple l'adhesió a l'Aliança Educació 360°. Tots els grups han votat a favor d'aquesta iniciativa que té com a repte més i millors oportunitats educatives per a tothom.

En el ple d’aquest dijous també s’ha aprovat el Pla estratègic de subvencions. Els vots de l’equip de govern i l’abstenció de la resta de grups han permès que tirés endavant el document que contempla subvencions a les entitats per valor de prop d’un milió euros.

A la sessió d’aquest dijous també s’ha donat compte de l'augment de les retribucions al personal de l’Ajuntament i organismes autònoms per al 2019 (serà del 2'25 respecte a 31 de desembre de 2018) i del Padró Municipal (Olot té 34.486 habitants a 1 de gener de 2018. La ciutat ha crescut en l'últim any de 292 persones).

També ha tingut la unanimitat del ple la moció de suport al dret de morir dignament, que ha estat l’últim punt de la convocatòria abans dels precs i preguntes. La sessió ha començat amb la presa de possessió de Susanna Pagès com a regidora d’ERC.

Consulta l'ordre del dia del ple d'aquest dijous (aquí).

Per recuperar el debat vés aquíimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat