LA MARATÓ 2019
OLOT, PROTAGONISTA DE LA MARATÓ

El 15 de desembre, l’Estadi i el Pavelló Municipal d’Esports d’Olot es convertiran en un dels platós territorials de La Marató. Encapçalaran l’eix temàtic esportiu del programa, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

 

Aquest any, La Marató trepitja més territori que mai. Per primera vegada a la seva història, el programa surt dels platós de TV3 i Catalunya Ràdio per donar més protagonisme a la implicació i l’energia ciutadana que el fa possible des del 1992. Així, el diumenge 15 de desembre, cinc platós televisius emetran simultàniament des d’Olot, Tàrrega i Reus, tot combinant entreteniment, sensibilització i divulgació sobre les malalties minoritàries. La franja final del programa s’emetrà des del Casino L’Aliança del Poblenou, a Barcelona. Quim Masferrer recorrerà tot el dia Catalunya en un autocar- plató mòbil i farà de nexe d’unió entre els quatre punts.

 

A la capital de la Garrotxa, els escenaris del programa seran l’Estadi i el Pavelló Municipal d’Esports, amb la conducció dels periodistes Jordi Basté i Marta Bosch. Allà s’hi farà el tradicional “Partit dels famosos”, que torna després de dos anys d’absència, i una exhibició del Club Patinatge Artístic Olot, 12 vegades campiones del món.

 

La tria d’Olot, Reus i Tàrrega com a centres neuràlgics del programa ve derivada de la implicació, any rere any, de moltes entitats que hi celebren activitats per recaptar fons en benefici d’aquest projecte.

 

El director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé; Xavi Torres, coordinador de La Marató de TV3 a Olot, han presentat els actes que tindran lloc el proper dia 15 a Olot acompanyats de l’alcalde Pep Berga i de Núria Fité, directiva de la Unió Esportiva Olot.

L’alcalde ha destacat “la bona resposta de la ciutat i la comarca a la Marató”. Pep Berga ha afegit que “és reconeixement a Olot i a tota l’acció solidària que fins al moment s’havia fet a la ciutat i comarca i que aquest any hi col·laborarà més que mai”.

 

La programació del dia 15 de desembre començarà a les 10h del matí a l’Estadi Municipal amb les activitats esportives que tindran com a acte central el partit dels famosos (s’iniciarà a les 11.30h). El cantant Miki Nuñez, les protagonistes de la sèrie de TV3 “Les de l’hoquei”, esportistes de diferents disciplines, periodistes... participaran del partit que arriba a la 26a edició. La Unió Esportiva Olot, Integra i l’Escola Pia a través del grau superior d’ Ensenyament i animació socio esportiva.

 

A la tarda l’activitat es traslladarà al pavelló d’esports amb la participació de Club Patinatge Artístic Olot, els Xerrics i d’altres entitats que també s’han sumat a aquesta iniciativa solidària.

 

Olot, 2 de desembre de 2019


link
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat