QUIN FIRAL VOLS?
QUIN FIRAL VOLS? Fins dimarts a les 8h del vespre vota el projecte que t’agrada més per al nou Firal  1. “101 plàtans” de Forgas Arquitectes
  2. “Teixir, cosir i vestir” de Xevi Bayona XAA Arquitectura – Bach Arquitectes – Lluís Paumé
  3. “Un Tossol i dos Triais” de Birulés Cabré Romans Arquitectes – Pau Sabata – CREArquitectura

són els projectes finalistes del concurs d’idees per a la remodelació del Firal. Fins aquest dimarts a les 8h del vespre es poden votar les tres propostes per al nou passeig d’en Blay.

 

Per veure els projectes amb detall clica aquí

També podeu visitar l’exposició que aquest cap de setmana s’ha instal.lat als terrenys de l’antiga estació, just a l’entrada de la Fira Orígens i que dilluns tornarà al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.

 

Per votar a la consulta del Firal cal tenir més de 16 anys i estar empadronat a Olot abans del 30 de juny. Només es pot fer per internet a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat i a www.firalviu.cat. Primer cal identificar-nos amb el DNI i, a continuació, amb el codi de pas que hem rebut a casa. En cas de qualsevol incidència amb la contrasenya, ens hem de dirigir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.

 

Si no tenim internet o necessitem ajuda per votar també ens ajudaran als espais següents:

  • Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot
  • Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa
  • Institut Municipal de Promoció d’Olot IMPO
  • Biblioteca Marià Vayreda
  • Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot
  • L’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa
  • Consorci d’Acció Social de la Garrotxa


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat