LA MARXA NADALENCA D'ESTRENA
LA MARXA NADALENCA D'ESTRENA Se celebrarà aquest diumenge amb nova organitzacióL’associació de Veïns de Sant Francesc i l’empresa Fotoinstant.com faran possible la desena edició de la Marxa Nadalenca d’ Olot. La celebració de l’ acte tindrà lloc el diumenge 28 de gener i conservarà l’ accent solidari a favor de Càritas Olot. La regidora d’Esports, Mar Roca, ha presentat aquesta nova edició amb David Juvanteny i Olivier Domanico, representants de l’anterior i actual organització.  

Les inscripcions a la modalitat cursa com a la caminada es poden realitzar presencialment fins divendres 26 a les 20h a la botiga Peacock Olot de la Pl. Catalunya i pel web a www.marxanadalencaolot.com. També es podran realitzar el mateix dia de la prova fins les 10h des del lloc de la sortida.

La sortida i arribada es faran a davant del Museu dels Sants qui logísticament ens ajudarà. Es mantenen dos recorreguts, el de la cursa més competitiva i el de la caminada per a la gent qui vulgui participar sense ànim de competició i caminant doncs.
 
L’organització ha agraït el suport de l’ Ajuntament d’ Olot i dels comerços que faran possible l’activitat.
 
Accent solidari  
De totes les inscripcions realitzades 1€ anirà destinat a Càritas Olot. El preu de la inscripció és de 7€ a la marxa competitiva amb dret a obsequis. El recorregut de la caminada està obert a tothom de forma totalment gratuïta. Qui vulgui fer la caminada i emportar-se els obsequis ho podrà fer amb un preu de inscripció de 3€.
Tant l’associació de veïns, els organitzadors tècnics, i les entitats col·laboradores, confien assolir i una bona recaptació amb fi solidari per als projectes sense ànim de lucre de Càritas.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat