PLE DESEMBRE
PLE DESEMBRE L’últim ple de l’any de l’Ajuntament reclama al Departament d’Ensenyament de la Generalitat el finançament de les escoles bressolEl ple d’aquest dijous 20 de desembre ha aprovat una resolució sobre el finançament de les escoles bressol. Tots els grups han votat a favor de reclamar al Departament d’Ensenyament  de  la Generalitat el cofinançament de les places de 0 a 3 anys de la ciutat per un import de 1.615.900 euros. La proposta va comptar amb la unanimitat del ple, que també va aprovar inicialment modificacions al Reglament de Pressupostos Participatius, una modificació de crèdits i els preus públics d’activitats als museus, musicals i arts escèniques de gener a juny de 2019. En canvi, no va prosperar la renovació del Pla Estratègic de Subvencions.

Una moció del Comitè de Defensa de la República per expressar la voluntat d’abolir la monarquia borbònica un altre d’OEC  perquè es derogui del delicte d‘injúries a la corona i per reafirmar el compromís als valors republicans i la democràcia també van rebre el suport del plenari en el que va presentar la seva renúncia el regidor Lluís Juncà. Susana Pagès agafarà el relleu de Juncà com a representant del grup d’ERC.

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous 20 de desembre aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat