AUTOBUSOS DES D'OLOT PER A LA MANIFESTACIÓ DE DISSABTE A BARCELONA
AUTOBUSOS DES D'OLOT PER A LA MANIFESTACIÓ DE DISSABTE A BARCELONA Les persones interessades tenen temps d'apuntar-se abans d'aquest dijousL'Ajuntament d' Olot va aprovar en l’últim ple l'acord del món local català per adherir-se a la campanya “Casa nostra, casa vostra”. La iniciativa neix d’un grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat. A la tornada, van decidir tirar endavant la campanya que ha anat sumant complicitats per tal de donar resposta a la “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.

 

Anteriorment, l'Ajuntament d’Olot ja va signar el manifest de la campanya i es va aprovar l’acord que, suposa posar en marxa un seguit d’accions. El cap de setmana passat, amb una parada a la plaça rector Ferrer i també durant la cursa solidària  Run4Cancer es van recollir 150 signatures en favor del manifest de la campanya “Casa nostra, casa nostra”.

 

Ara es fa una crida per participar a la manifestació d’aquest dissabte 18 de febrer a les 16h a la Plaça Urquinaona de Barcelona on es reclamarà l'acolliment de refugiats i el cessament dels conflictes que obliguen a abandonar les seves llars a milions de persones. La manifestació baixarà per Via Laietana, continuarà per carrer doctor Aiguadé, entrarà al parc de la Barceloneta, i acabarà al passeig Marítim, davant del mar. El recorregut vol simbolitzar que la ciutadania surt del centre de la ciutat i acaba portant el clam fins a la riba del Mediterrani, el mar on l’any passat van morir 5.000 persones.

 

El Consell Municipal de Cooperació amb la Fundació educació solidària i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot organitzen autocars per anar a la manifestació. Per apuntar-se als busos cal inscriure’s abans d’aquest dijous 16 de febrer al correu electrònic Olot.casanostracasavostra@gmail.com indicant nom, cognoms i un numero de telèfon. El preu del tiquet és de 10 euros que cal pagar, també abans de dijous, al número de compte ES5321000806270200911251 –indiqueu concepte Fundació Educació solidària Olot (autocar)-. Els autocars sortiran d’Olot a la 1 del migdia d’aquest dissabte.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat