COMUNICAT
COMUNICAT En relació a les informacions publicades en què es qüestiona el procés per a l’adjudicació del servei de recollida de deixalles i netejaArran de les informacions publicades aquest cap de setmana en què es qüestiona el procés per a l’adjudicació del servei de recollida de deixalles i neteja viària, l’equip de govern d’Olot vol fer les consideracions següents. 

Que el procés per a l’adjudicació del servei es va realitzar de forma impecable, d’acord amb els criteris tècnics aprovats per unanimitat en el ple de l’Ajuntament d’Olot del 24 de març de 2011.

Que la tramitació es va portar a terme al llarg de dos mandats: l’equip de govern del PSC (2007-2011) va iniciar el procés, que va continuar l’equip de govern de CiU (2011-2015) complint amb les condicions administratives i prescripcions tècniques del contracte. En tot moment, es van seguir les consideracions i decisions dels informes tècnics i la mesa de contractació, fins i tot davant les al·legacions presentades per les empreses participants al concurs, va fer l’adjudicació corresponent.

Davant les informacions aparegudes aquest cap de setmana, l’equip de govern vol deixar constància que mai s’ha rebut cap indicació de ningú per influir en un procés, rebutja qualsevol dubte que es pugui generar arran d’aquesta qüestió i defensa la total legalitat de la tramitació que s’ha portat i es porta a terme des de l’Ajuntament d’Olot. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat