PUBLICACIÓ DEL III PREMI JOAN PETIT DE CONTE INFANTIL
PUBLICACIÓ DEL III PREMI JOAN PETIT DE CONTE INFANTIL L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer han presentat la publicacióFruit de la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d’Olot amb la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, aquest proper dijous 9 de març es presenta a l’Ajuntament d’Olot el treball d’il·lustració i maquetació, realitzat pels alumnes del centre, del llibre de contes dels guanyadors del concurs Premi literari Joan Petit. L’obra sortirà a la llum el proper diumenge 13 de març en el lliurament dels premis Recvll-2017 a Blanes.

 

És el tercer any consecutiu que l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot s’encarrega de la maquetació i il·lustració dels contes. En la primera edició Pilarín Bayés va ser l’encarregada d’il·lustrar l’obra i, en les darreres ocasions, s’ha donat aquesta responsabilitat als alumnes del CFAS d’Il·lustració del centre.

 

El llibre és una recopilació de narracions presentades al concurs i inclou el guanyador i els finalistes. En Roger Pera, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, ha il·lustrat el relat guanyador. En Pol Vaqué, la Judith Romero i la Bruna Arumí han il·lustrat els altres 3 contes finalistes. L’alumne Olek Golembyovskyy, del CFAS de disseny gràfic del centre s’ha encarregat de la maquetació.

 

La Fundació Joan Petit, promotora del Premi Joan Petit de Conte Infantil, que enguany celebra la quarta edició dels premis, publica en un format original l’edició inèdita de l’any anterior.

 

El llibre editat té com a objectiu entretenir els nens que estan en les plantes dels hospitals on hi ha oncologia pediàtrica; per això és reparteix entre els nens i els pares com a regal. També s’explica per la festa dels contes de Sant Joan a Blanes i se’n fa una bona difusió per Sant Jordi i per la Festa - Torneig Joan Petit – 2017 que es celebra el proper 27 de maig, per així col·laborar amb la Fundació.

 

L’any 2010, Olot ja va ser ciutat Joan Petit. L’Ajuntament d'Olot, el Club Hoquei Olot, l’Escola Municipal d’Expressió (EME) i artistes com en Tavi Algueró i l'Angel Rigall (creadors del gegantó Joan Petit, apadrinat pels Gegants d'Olot) són i han estat col·laboradors de la Fundació, que ja té setze anys de vida i que continua treballant, entre d’altres objectius, per la recerca i investigació del càncer infantil.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat