11a EDICIÓ DELS SEMINARIS EMPRESARIALS
11a EDICIÓ DELS SEMINARIS EMPRESARIALS Dirigits a les persones que s’estan plantejant engegar un negoci o bé que ho han fet fa pocEl Servei d’Emprenedoria de l’Agència d’Innovació i  Desenvolupament de la Garrotxa, DinàmiG, ha programat un seguit de seminaris dirigits a les persones que s’estan plantejant engegar un negoci propi o bé que ho han fet fa poc. Se’ls vol donar l’oportunitat de formar-se en aquelles qüestions necessàries per a la creació i gestió de la seva pròpia activitat.

 

 

 

El servei de suport a les persones emprenedores s’ofereix des de ja fa una colla d’anys des de l’Ajuntament d’Olot, ara adquireix abast comarcal, pretén acompanyar-les en tot el procés adaptant el servei a les necessitats de cada persona o projecte empresarial.

 

Els seminaris, que formen part d’aquest acompanyament, arriben aquest any a la 11a. edició amb 22 sessions distribuïdes al llarg de tot l’any, amb temàtiques diverses a l’entorn d’allò necessari per crear i gestionar amb èxit el negoci, com ara el màrqueting, la creativitat, les finances, la fiscalitat, la comunicació, internet i les xarxes socials... Al llarg de les onze edicions, s’han format més de 2.000 emprenedors, als que la formació els ha ajudat a emprendre i comprendre millor el seu projecte.

 

Durant aquest mateix període, s’han atès quasi 3.000 persones interessades en crear el seu negoci propi. Aquest servei de suport i acompanyament a les persones emprenedores, és un servei subvencionat per la Generalitat i per Dinàmig (Ajuntament d’Olot i Consell Comarcal de la Garrotxa), amb la voluntat de posar de manera gratuïta, un ampli ventall d’eines i recursos a la seva disposició, per tal de fomentar que l’esperit emprenedor de les persones de la comarca trobin un entorn favorable per fer realitat els seus projectes.

 

A més d’aquests seminaris emprenedors, també poden tenir accés a informació sobre el tràmits necessaris per donar d’alta una activitat i les obligacions que comporta, assessorament per part d’un grup de mentors, acompanyament en tot el procés de creació del negoci amb assessoraments especialitzats en diferents temàtiques, informació i suport en la recerca i accés al finançament bancari .... segons cada persona i projecte poden requerir una tipologia diferent de serveis.

 

Aquelles persones que vulguin rebre informació del Servei d’Emprenedoria o sobre els seminaris emprenedors es poden adreçar a DinàmiG (Agència per a la Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, al carrer Tomàs de Lorenzana 15 d’Olot o bé trucar al 972 260152 extensió 1 per concertar visita.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat