5a EDICIÓ DEL FÒRUM D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS
5a EDICIÓ DEL FÒRUM D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS Com a novetat, el Fòrum constarà de dues jornadesL’Ajuntament d’Olot organitza el 5è Fòrum d’Oportunitats Empresarials. A través de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa - DinamiG, la col·laboració de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG) i la Diputació de Girona es posa en marxa aquesta iniciativa que es dirigeix als emprenedors amb idees per crear un negoci o expandir-lo per tal de posar-los en contacte amb persones que tinguin interès i puguin aportar recursos o col·laboracions.

El Fòrum d’Oportunitats Empresarials és l’espai de trobada on posar en contacte emprenedors, empresaris i persones que puguin estar interessats en un projecte, per tal que puguin sorgir  aliances i sinergies entre ells per tal d’engegar o expandir un negoci ja sigui compartint, intercanviant o col·laborant.

La regidora d’Empresa i Ocupació, Nuri Zambrano, ha explicat que “aquest any, com a novetat, el Fòrum constarà de 2 jornades: la primera serà el 24 de maig, en què les persones inscrites exposaran en públic el seu projecte de negoci”. Segons Zambrano, “es presentaran totes les oportunitats que s’ofereixen i totes les que es demanen, per tal de que els interessats puguin contactar amb les persones que creguin convenient, i plantejar-los la possibilitat d’iniciar un projecte empresarial”.

La segona jornada serà el 29 de juny i serà una jornada dedicada al finançament alternatiu. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional per tal de poder-les aplicar a la nostra empresa. Intervindran Sandra Font, cap de finançament alternatiu d’ACCIÓ; Jordi Solé, co-founder  ECrowd; Paulino de Evan, co-founder Finanzarel i Ernest Garcia de Garcia Gasull Consulting. També intervindrà, com a cas d’èxit, una empresa del territori (d’Olot), que explicarà la seva experiència. En acabar hi haurà networking entre tots els participants de la jornada.

Si parlem de números, fins arribar a aquesta edició el Fòrum d’Oportunitats Empresarials ha comptat amb la participació d’unes 150 persones i s’han presentat un total de 65 propostes, de les quals algunes estan en tractes. 

Totes les persones interessades en participar al Fòrum d’Oportunitats Empresarials  poden ampliar la informació i fer la seva inscripció a través del web empresaaldia.olot.cat, trucant al telèfon 972 26 01 52, extensió 1,  escrivint un correu a forumoportunitats@dinamig.cat, o be dirigint-se a la seu de DinamiG, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d’Olot.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat