OLOT ACOLLIRÀ LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA
OLOT ACOLLIRÀ LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA Es disputarà dimarts 28 de març a les 19h a l'Estadi MunicipalLa sala de plens de l’Ajuntament d’Olot ha estat l’escenari escollit per albergar la presentació de la 28a edició de la Final de la Copa Catalunya Absoluta que es disputarà el proper dimarts 28 de març a les 19.00 hores. Els finalistes d’enguany són el Gimnàstic de Tarragona, entrenat per Juan Merino, i el Girona FC, dirigit per Pablo Machín. El partit se celebrarà al Municipal d’Olot i es podrà seguir en directe pel canal Esport 3.

Durant la presentació, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha donat la benvinguda als assistents i ha assegurat que “és un gran orgull que la ciutat aculli la competició més important del futbol català. Olot és una ciutat amb afició pel futbol i segur que estarem a l’altura que requereix el torneig. Des de fa setmanes estem treballant perquè el proper dimarts tot surti perfecte. Vull agrair en nom de la ciutat la confiança que ha dipositat la FCF en nosaltres”. A continuació s’ha projectat un emotiu vídeo amb imatges d’anteriors finals de la Copa Catalunya i s’ha desvetllat que es retrà un homenatge al Club Patinatge Artístic d’Olot.

Fotografia i tota la informació de la Copa Catalunya a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (aquí).imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat